Te, godis och stora piller

Snörvel. Det var som jag misstänkte, bihåleinflammation. Kul, jättekul verkligen. Hur svårt ska det vara att hålla mig frisk egentligen?! Skönt att hemläkarjouren finns, synd bara att de inte hade rätt antibiotika med sig.

Men saker har en förmåga att lösa sig ändå, tur i oturen så har jag världens snällaste pappa som gav sig iväg till jourapoteket för att han tyckte att jag till varje pris skulle börja med antibiotikan idag. Nyss kom han upp med en burk som nog innehåller världens största tabletter som ska tas tre gånger om dagen med åtta timmars mellanrum. Urk! Men förhoppningsvis har de bra effekt så jag blir frisk snabbt!

Nu ska jag dricka upp mitt te, ta mitt jättestora piller och sedan krypa i säng och sova. Det är ju ändå den bästa medicinen. Jag ska allt äta lite godis också, det mår om inte annat själen bra av! :)

3 reaktion på “Te, godis och stora piller

Kommentera