Anna-Maria L — annamaria-l.se

17 februari, 2011

Te, godis och stora piller

Filed under: En vanlig dag — Taggar:, , , , , , — Anna-Maria @ 21:28

Snörvel. Det var som jag misstänkte, bihåleinflammation. Kul, jättekul verkligen. Hur svårt ska det vara att hålla mig frisk egentligen?! Skönt att hemläkarjouren finns, synd bara att de inte hade rätt antibiotika med sig.

Men saker har en förmåga att lösa sig ändå, tur i oturen så har jag världens snällaste pappa som gav sig iväg till jourapoteket för att han tyckte att jag till varje pris skulle börja med antibiotikan idag. Nyss kom han upp med en burk som nog innehåller världens största tabletter som ska tas tre gånger om dagen med åtta timmars mellanrum. Urk! Men förhoppningsvis har de bra effekt så jag blir frisk snabbt!

Nu ska jag dricka upp mitt te, ta mitt jättestora piller och sedan krypa i säng och sova. Det är ju ändå den bästa medicinen. Jag ska allt äta lite godis också, det mår om inte annat själen bra av! :)

3 Comments »

 1. Krya på dig! :*

  Kommentar by SaraOtto — 17 februari, 2011 @ 21:42

 2. Huu låter inge vidare hörre du, krya på dig! :)

  Kommentar by anna — 19 februari, 2011 @ 12:46

 3. krya på dig !
  fin & söt blogg föresten! ^^
  http://annastinajohanssons.blogg.se

  Kommentar by anna — 19 februari, 2011 @ 22:26

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

Powered by WordPress