Anna-Maria L — annamaria-l.se

6 juni, 2011

I en solstol

Filed under: En vanlig dag — Taggar:, , , , , , — Anna-Maria @ 16:09

image

Ibland är livet himla bra. Att ligga i en solstol i värmen med två fina vänner som stökar och pysslar runt omkring var precis vad jag behövde idag. Då spökar biverkningarna av medicinen mindre och allt känns helt enkelt mycket bättre. :) Imorgon får jag prata med någon från endocentrum och förhoppningsvis får jag veta hur jag ska göra med medicinen då.

Tills dess håller jag mig flytande med envishet, jävlaranamma och bra sällskap.

Vad gör ni idag? Firar ni nationaldagen något? :)

3 Comments »

  1. skönt att sola

    Kommentar by onlyerik — 7 juni, 2011 @ 02:40

  2. Jättefin ny header iaf :)

    Kommentar by Maja — 7 juni, 2011 @ 11:18

  3. Sööt blogg! :)

    Kommentar by Sara — 7 juni, 2011 @ 17:54

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

Powered by WordPress