Anna-Maria L — annamaria-l.se

21 juni, 2011

Te och läkarbesök

image

Än en gång satt jag i väntrummet till endometrioscentrum och väntade imorse, den här gången med mamma bredvid mig som moraliskt stöd. Jag är så himla trött på alla behandlingar hit och dit som jag förväntas pröva och som jag oftast mår mest dåligt av. Tyvärr är det inget alternativ att vara utan behandling helt heller så det är bara att bita ihop och fortsätta testa mediciner.

Jag har i alla fall spiralen som grundbehandling men den är inte tillräcklig. Nu är det mer gulkroppshormon som jag ska testa igen men den här gången börjar jag med extremt låg dos för att förhoppningsvis kunna trappa upp allt eftersom. Men det får vänta tills efter Ethno, jag vill inte riskera att missa det på grund av biverkningar.

Nu sitter jag hos mamma och dricker te och försöker vakna till lite. Sov rätt dåligt inatt så jag är lite seg idag. Ikväll blir det förhoppningsvis middag på Snerikes med lite kompisar bara jag är pigg nog. Nu gör såklart magen lite ont efter undersökningen men det hinner förhoppningsvis ge med sig tills ikväll. :)

1 kommentar »

  1. Hoppas att det blir bra då för dig! Vad innebär dina sjukdomar? Ha en fin dag

    Kommentar by maria nyberg — 21 juni, 2011 @ 11:10

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

Powered by WordPress