Anna-Maria L — annamaria-l.se

13 oktober, 2011

What good is a life, with no one to share, the light of the moon

Ibland får jag helt enkelt ge mig och låta kroppen få vara arg ett tag innan den har vett nog att bli piggare igen. Ikväll är en sådan kväll, så istället för att vara på symfoniorkesterrep just nu sitter jag och dricker massa te, lyssnar på musik. redigerar lite foton och ska kolla på lite serier. En ganska bra kväll ändå med tanke på omständigheterna och imorgon har jag bestämt att jag ska vara pigg och frisk igen. :) Hör du det kroppen?

Annars rullar allt på här uppe, blev inte riktigt så mycket övat idag som jag hoppats på men det blev ändå några timmar. :) Det kan ha med tröttheten att göra men hjärnan har gått på högvarv de senaste dagarna och jag vet inte riktigt vad jag vill när det kommer till vissa saker. Ibland vore det så himla skönt att kunna dela på sig för att slippa välja, eller snarare för att kunna välja flera saker samtidigt. Att vara nöjd med tillvaron samtidigt som jag vill ha en viss förändring är helt klart en aning förvirrande men jag hoppas och tror att tiden får visa vad som är vettigt och rätt helt enkelt.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

Powered by WordPress