Anna-Maria L — annamaria-l.se

28 mars, 2012

Kiss me till you’re drunk and I’ll show you

Filed under: En vanlig dag,Låtar — Taggar:, , , — Anna-Maria @ 10:28


God morgon!
Okej, god förmiddag passar kanske bättre såhär dags, jag har både ätit frukost och överväger en andra kopp kaffe vid det här laget. :)

Jag har en förmåga att då och då, okej ganska ofta, snöa in mig på låtar och får dem inte ur huvudet. Den här gången är det den här låten: Maroon 5 och Christina Aguilera med Moves like Jagger. Jag somnar med den snurrandes i huvudet, vaknar för att gå upp på toa, i stort sett i sömnen, och har den snurrande och vaknar på morgonen och ja, visst är den där då också. :P Tur att det är en himla bra låt, annars hade jag nog blivit galen vid det här lagen. :)

Har ni någon favoritlåt för tillfället? Ge mig musiktips! :D

2 Comments »

  1. Hallojsan, allt bra med dig? :)

    Vad tycker du om min nya hatt?

    Kommentar by Monrou — 28 mars, 2012 @ 18:57

  2. Den här låten kan jag lyssna på hur många gånger som helst men tröttnar aldrig, grym! :)

    Kommentar by L... — 30 mars, 2012 @ 22:51

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

Powered by WordPress