Anna-Maria L — annamaria-l.se

2 april, 2012

En kväll full av överraskningar

Filed under: En vanlig dag — Taggar:, , , , , , — Anna-Maria @ 23:13

Nu är jag framme i Bollnäs igen och har börjat landa lite och ska alldeles strax krypa i säng. Det har varit en så himla trevlig kväll med full med överraskningar. :)

Överraskning nummer 1: När jag klev av tåget stod Annie på stationen och väntade. Så kul att träffa henne igen och få sällskap från stationen.

Jag packade upp min matlåda och började fixa med det i lugn och ro och smsade samtidigt Fanny och Josefin att jag var tillbaka och var i köket med Annie. Strax därefter dök Fanny upp och vi satt och pratade medan jag åt i lugn och ro. Lite för lugn och ro om man frågar Annie. ;) För så fort jag tagit sista tuggan skulle hon promt visa mig någonting i stråksalen på en gång.
När jag väl fått styr på min middag konstaterade jag lättat att jag inte behövde tänka något mer för kvällen så när hon sa att vi skulle till stråksalen följde i lugn och ro med henne utan att tänka så mycket på det.

Överraskning nummer 2: När vi öppnde dörren var det becksvart i stråksalen och när Annie väl hittat lampknappen så satt hela klassen där inne och hade fixat överrasknings-välkommen-tillbaka-fika. Så himla gulligt och jättekul verkligen att träffa alla igen! De hade till och med satt upp ballonger i taket! :D Så där satt vi och pratade ett bra tag, jag gick inte därifrån förrän framåt halv elva.

Nu är jag tröttare än tröttast men så nöjd och glad att vara tillbaka igen. Har fixat och donat lite här för att kunna krypa i säng alldeles strax. Packa upp väskan får bli ett senare problem, nu är det vila som gäller och jag kommer helt klart att somna med ett leende på läpparna. :)

Överraskning nummer 3: När jag startade datorn och kopplade in min wlansmottagare kom kvällens, förhoppningsvis, sista överraskning (fler överraskningar orkar jag nog inte med för ikväll :P). Skolans internet fungerar för mig så nu har jag vad jag hoppas är hyfsat vettig internetuppkoppling!

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

Powered by WordPress