Anna-Maria L — annamaria-l.se

2 april, 2012

Hembakat bröd och kaffe

Filed under: En vanlig dag — Taggar:, , , , , , , , , , , — Anna-Maria @ 10:23

God morgon! 
Mamma bakade bröd igår så jag har precis njutit av två äggmackor och en kopp kaffe till frukost. :) En bra start på dagen! Sitter och försöker skriva lista på vad jag behöver ha med mig när jag åker ikväll, behöver egentligen inte ha med så mycket med tanke på att det är påsk på torsdag och sedan påsklov en vecka. :) Så det blir en kortvisit där uppe men det ska bli så kul att träffa alla igen! :)

Nej nu måste jag ta tag i den här dagen, håret behöver torkas lite innan jag vågar mig ut i kylan. Det där med att det är april nu verkar vädret helt ha missat, nollgradigt och blåst är inte direkt det väder jag vill ha!
Det ska ju vara sommar på min födelsedag om en vecka! 

1 kommentar »

  1. fin blogg! Kolla in min! :) :D

    Kommentar by Hanna — 2 april, 2012 @ 12:20

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

Powered by WordPress