Anna-Maria L — annamaria-l.se

12 april, 2012

Ibland saknar jag universitetslivet

Filed under: En vanlig dag,Studentliv & fest — Taggar:, , , , , , , , , — Anna-Maria @ 09:42


Även om jag trivs himla bra uppe i Bollnäs så är det sånnahär saker som gör att jag saknar universitetslivet i Uppsala. Tänk vilken kul grej de ordnade på Ångström under Universitetsdagarna när en hel hög gymnasieelever kom för att hälsa på, de ser så härligt förvirrade ut. :) Att det är min reccedans gör det hela ytterligare lite bättre, det där var ju när jag började på dv! :)

Nu är det frukost och kaffe som gäller här i väntan på ett samtal som påverkar hur kommande två dagar ska planeras. För idag eller imorgon blir det en tur till Stockholm, spännande! :) Tills vidare fortsätter jag att knåpa och fundera här vid min lilla provisoriska arbetsplats vid matbordet. Tänk vad svårt det ska vara att hitta på något som känns bra, som känns som jag…!

2 Comments »

  1. Så jävla snyggt!

    Kommentar by Elin — 12 april, 2012 @ 10:27

  2. Eller hur! Hade varit så häftigt att vara med! :D

    Kommentar by Anna-Maria — 12 april, 2012 @ 10:42

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

Powered by WordPress